Vorden Mosselseweg 5 Boerderij ’t Olthuys

Deels riet gedekte boerenhoeve waarvan de buitenmuren en de eiken gebinten uit de 18e eeuw komen. Gelegen in het buitengebied van Vorden tussen de Wientjesvoort en kasteel de Wildenborch daar waar het coulissen landschap glooiend is. Geheel gerenoveerd in 2008/2009 met behoud van de oude details die er waren in het voorhuis dan wel geheel terug gebracht zoals de oude schouw. De voormalige Deel is de gemeenschappelijke ruimte met luxe open keuken voor de twee ruime gastenkamers gevestigd op de plek waar eens de hooizolders waren. Met bad in de kamer, aparte stortdouche, toilet én bedstedes. Op deze manier beschikt de B & B over 4 bedden per gastenkamer. Het erf is geheel authentiek met o.a. een meer dan 100 jaar oude walnoot, grote doorrij schuur uit 19e eeuw en direct grenzend aan het natuurgebied ’t Grote Veld.

Duurzaam

Geheel geïsoleerd: vloer-, muur- en dak isolatie. HR++ glas, vloerverwarming en zonnepanelen. Het geen resulteert in een energielabel B.

Mooi, authentiek, toch ook modern, op z’n originele grond ( bijna 6 hectare ) en idyllisch gelegen in het een beetje glooiende coulisselandschap direct aan ’t Grote Veld tussen Vorden en Lochem. En met een bijna betoverend, niet onderbroken uitzicht, naar de kerk van Kranenburg.
Voornaam ogende boerderij zonder protserigheid, prachtig onderhouden.
Gijs heeft met zijn hart en ziel deze super mooie B&B opgericht en hij verdiend het om hier beloond voor te worden!
Vorden Mosselseweg 5 Boerderij ’t Olthuys mooiste boerderij in de Achterhoek.
prachtig gerestaureerde boerderij
Fantastische plek. Mooie hegjes, netjes erf ook de oude schuren zien er mooi uit.
Zowel in zomer als winter prachtige verblijfplek
Prachtig verbouwd, onderhouden en een top B&B
Een prachtige boerderij, waar je ook nog eens heerlijk kunt genieten in de B&B van gastheer Gijs
Mooie boerderij in mooi buurtschap
Mooiii
Mooie authentieke boerderij
Zo sereen is zijn ligging en in stijl verbouwd
We kennen de boerderij van onze vrienden en hebben door de jaren heen gezien hoeveel energie ze hebben gestoken in het bewoonbaar maken binnen en met respect voor kenmerken zowel binnen als buiten, in het behoud van deze karakteristieke boerderij. Een parel in het omringende landschap.
Het is daar heerlijk en de eigenaar is super aardig.
Erg uniek! Zeker als je ziet waar de boerderij vandaan komt. Erg mooi verbouwd. De boerderij is ongekend mooi en echt een lust voor het oog. Zowel de boerderij als de plek is fantastisch.
Prachtige boerderij, B&B, mooie kamers, heerlijk ontbijt en fantastisch uitzicht, koetjes in de wei. Een heerlijke plek en goede gastheer!
Gewoon een mooie boerderij op een prachtige locatie
Ik volg ze al jaren, mooi gezellig en gastvrij.
Prachtige boerderij en leuk dat anderen hier ook van kunnen genieten in de vorm van de B&B.
Prachtige boerderij
Hele mooie boerderij op een schitterende lokatie
De mooiste!!
Prachtige boerderij, met liefde verbouwd en goed onderhouden, sfeervol modern gecombineerd met de authentieke stijl. Met origineel bakhuisje in de tuin. Een heerlijke B&B met gepassioneerde en zorgzame gastheer!
Prachtig mooi verbouwde boerderij en B & B
Prachtige boerderij. In oude glorie hersteld.
Oude boerderij, authentiek gerestaureerd, met origineel badhuis en kruidentuin, prachtige deel en enorm gastvrije beheerder, echt een 10!
Erg fraaie boerderij
prachtig mooie tuin in een mooie omgeving met veel natuur
Mooie boerderij,schitterend ingedeeld,authentiek