Vorden Mosselseweg 5 Boerderij ’t Olthuys

  1. Home
  2. Bronckhorst
  3. Vorden Mosselseweg 5 Boerderij ’t Olthuys

Deels riet gedekte boerenhoeve waarvan de buitenmuren en de eiken gebinten uit de 18e eeuw komen. Gelegen in het buitengebied van Vorden tussen de Wientjesvoort en kasteel de Wildenborch daar waar het coulissen landschap glooiend is. Geheel gerenoveerd in 2008/2009 met behoud van de oude details die er waren in het voorhuis dan wel geheel terug gebracht zoals de oude schouw. De voormalige Deel is de gemeenschappelijke ruimte met luxe open keuken voor de twee ruime gastenkamers gevestigd op de plek waar eens de hooizolders waren. Met bad in de kamer, aparte stortdouche, toilet én bedstedes. Op deze manier beschikt de B & B over 4 bedden per gastenkamer. Het erf is geheel authentiek met o.a. een meer dan 100 jaar oude walnoot, grote doorrij schuur uit 19e eeuw en direct grenzend aan het natuurgebied ’t Grote Veld.

Duurzaam

Geheel geïsoleerd: vloer-, muur- en dak isolatie. HR++ glas, vloerverwarming en zonnepanelen. Het geen resulteert in een energielabel B.

Menu