Winterswijk Ravenhorsterweg 127 Boerderij ‘T Hulzen

Authenticiteit en eeuwenoud, reeds genoemd in Kerspel van Stegeman in 14e eeuw

Toen wij in 1970 deze boerderij in eigendom kregen was het een hele onderneming: het stond toen reeds 7 jaren leeg en de sneeuw/regen kwam via het dak naar binnen. Lekkage in de keuken was dermate groot dat menigeen zei: waar begin je aan. Maar met jeugdige moed en enthousiasme voor deze boerderij/woning en omgeving begonnen wij aan deze klus naast ons gewone werk.
Het woord renovatie was nog niet bekend. Met behulp van 2 bouwbedrijven uit Meddo en Dorpbuurt is deze ruim 50-jarige bewoning onder handen genomen in de loop van al deze jaren.

Duurzaam

We hebben steeds nieuwe duurzame inzichten toegepast voor zover onze portemonnee dat toeliet. Dit alles door goed in ons op te nemen hoe de boer hier vroeger heeft geleefd en waarvoor het een en ander diende. Zo hebben wij geprobeerd zelfstandig deze boerderij/woning te ontwikkelen tot wat het nu is. En authenticiteit te bewaren.

Ken de boerderij van vroeger. Toen was de boerderij er veel slechter aan toe dan nu! Mooi en origineel!
Naar mijn idee geeft bovenaan de rode voorzijde de juiste sfeer aan !
Een juweeltje!
Prachtig, ook met de bomen, kortom een erf zoals het hoort.
Altijd al verliefd op.
Mooiste boerderij
Wij kijken uit op deze prachtige boerderij
Voor projectwerkzaamheden ben ik op bezoek geweest bij de eigenaren van deze boerderij. Ik ben nog nooit in zo’n mooie boerderij geweest. De ligging, het terrein en de bouwstijl maken dit een zeer unieke boerderij.
Al jaren kom ik regelmatig langs dit schitterende boerderijtje liggend in een prachtige omgeving van Winterswijk. Een foto is zo gemaakt, maar niet altijd geschikt voor een weeruitzending. Maar ”T Hulzen laat zich daar toch regelmatig zien. Een fotogenieke boerderij in een prachtig coulissenlandschap.
Prachtig karakteristiek boerderijtje me schitterende oude bomen erom heen. Je waant je terug in de tijd.
Een prachtig plaatje
Ken dit pareltje al heel lang. Met de midwinterhoorn op de put.
schitterend gelegen in het Winterswijkse landschap, zou er ook graag een keer binnen kijken!
Dit is de mooiste boerderij!