Bekveld Bekveldseweg 5 Boerderij Veldzicht

Ik weet niet of wij de mooiste boerderij hebben want dat is nogal persoonlijk. Maar wij vinden de boerderij heel erg mooi ook omdat hij van mijn mans opa en oma is geweest en mijn man het zelf verbouwd heeft weer in zo veel mogelijk originele staat maar wel met de gemakken van nu. Dus met kleine ramen en vensters en riet op het dak.

Duurzaam

In ons woonhuis en boerderij proberen we duurzaam te leven doordat we o.a. een warmtepomp hebben met zonnepanelen. Daarnaast hebben we eigen water voor de wc’s en voor de dieren voor de kinderboerderij. We gebruiken regenwater voor de planten en bij veel regenwater krijgen de dieren dit ook.

Warme uitstraling. Spreekt mij het meest aan.
Mooi te zien hoe de boerderij aangepast is aan moderne eisen, meegaan met de tijd op een historische plek, hulde.
Mooie verhoudingen in een fraai ensemble
Het is toch een plaatje als je de foto bekijkt en het staat ook nog eens in Hengelo. Ook beschreven bij oudhengelo.nl
Geweldig mooie boerderij, in oude stijl gebleven.